Wczytuję dane...
Model: 25846
Realizacja zamówienia: 24 godzin
Wysyłka od: 11.00 PLN
Producent: multico
Untitled document
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surowa, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy. Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatunki ryb polecane do wędzenia, przechowywanie i zamrażanie, przepisy.

Azymut

  • Autor: 

    Egon Binder

  • Format: 

    13x19 cm

  • Ilość stron: 

    118

  • ISBN: 

    8370734411

  • Oprawa: 

    broszurowa

  • Rok wydania: 

    2006

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...